Friss hozzászólások

 • Válasz: Lehel baba   5 hónap 3 hét óta

  Nagyon édes Baba! Áldja meg az Úr, és adjon Neki nagyon jó egészséget! Sok szeretettel: Vinczen Józsefné

 • Válasz: Karizma, szolgálat, tehetség   7 hónap 2 hét óta

  Üdvözöllek Bubu!
  Érdeklődöm, hogy sikerült összeírnod a fenn említetteket?
  Az érdeklődésem oka komplex: mint pedagógus egy tehetségazonosító és -fejlesztő intézkedési tervet írok szakdolgozatként, és mint római katolikus keresztény ember nem mehetek el a karizmák mellett, amelyek ott szunnyadnak a rám bízott tanulókban és kollégákban és nagy felelősségem van a jövőképük, identitásuk kialakulásában, hogy felismerjék. Szerintem a te elkészült tanulmányod sokat segíthet ebben.
  Várom válaszod!
  Bátyi Sándor

 • Válasz: Lehel születése   10 hónap 3 hét óta

  Sok boldogságot az új kis emberkének!! Az Úr áldja meg egész életét!

  Testvéri üdvözlettel: Csilla

 • Válasz: Lehel születése   10 hónap 3 hét óta

  Sok -sok szeretettel gratulálok nektek az új élet adásához ! Lehelen pedig legyen az Úr áldása örökké!
  Amo

 • Válasz: Bubnó Tamás: egyházzenei idegengyűlölet?   3 év 2 hét óta

  Alapvetően számomra az egyházzene csak is egyoldalról megközelíthető művészeti ág, ez pedig az, hogy Isten kegyelmi ajándékait közvetítse a hívők felé. Legyen szó gitáros zenéről, hagyományos egyházzenéről ha a fenti nincs meg benne, semmit sem ér. Számomra az egyházzene hivatás, ezért sem szeretek érvelni ellene, vagy mellette, és ha jobban belegondolunk mi számít? Szerény meglátásom szerint az, közvetít e kegyelmet a hívőnek, vagy nem. Felesleges belemenni vitákba, ellene- és melletteszóló érveket találunk biztosan. Ha egy adott közösségben a gitáros zene nyitja meg a kegyelmi csatornát hát tegye, ha egy másikban a magas színvonalú egyházzene, nyílván azt is csinálni kell! Az, hogy egy művészeti ág kiben mit indít, vagy nem indít meg, kár róla vitatkozni. Abban is van ugyanakkor igazság, hogy valószínűleg a kegyelmi áradásnak lehet gátja egy hamis hang, vagy egy nem oda illő akkord, hát mit tegyünk, ez a zene alaptermészetéből fakad, tehát át kell gondolni, hogyan lépek oda az oltárhoz szolgálni! A zene mindig is társadalmi osztályokhoz kapcsolódó művészet volt, ezen nincs mit átgondolni. Könnyűzene és komolyzene mindig is volt. 

 • Válasz: Az első két hét az Aquaris E4.5 Ubuntu kiadásával   3 év 3 hét óta

  Kedves Anett! Mi a gond?

  Magyarországon én még nem láttam olyan céget, ahol vásárolni lehetne. Nem ismerik.

  De ha nem szoftveres a gond, hanem magával a készülékkel van gond, akkor bármelyik GSM szervizbe be lehet vinni. A masinából van Androidos változat is, szóval nincs benne semmi különleges.

  Szoftveres gond esetén az ubuntu.hu-n érdemes körül nézni. Valaki biztos tud segíteni. Talán én is.

 • Válasz: Az első két hét az Aquaris E4.5 Ubuntu kiadásával   3 év 1 hónap óta

  <p>Ilyen típusú telefon szerelése szervízelése hol lehetséges?</p><p>Köszönöm</p><p>Biró Anett</p>

 • Válasz: Mi a szüzesség?   4 év 5 hónap óta

  Köszönöm a választ! :)

  Véletlen találtam vissza ma ide, örülök, hogy így alakult.

 • Válasz: Keresztényüldözés a Mozillánál?   4 év 6 hónap óta

  Nagyon is egyetértek! Sajnos nehéz elképzelni, hogy a helyzet javulni fog :( Amikor ezeket a híreket olvastam, elgondolkodtam hogy tiltakozásképp leszokom a FF használatáról. De hát mi mást lehetne helyette? A G böngészőjében nem bízom, és meleglobbi témában ott sem jobb a helyzet.

 • Válasz: Firefox OS   4 év 6 hónap óta

  én most cseréltem androidra iPhone után, nem azért mert akartam, hanem, mert elhagytam az iPhonomat, de soha vissza nem megyek az almashoz, akkora szarságot... persze itt csak a telefonról beszélek, mert MacBook-on dolgozok a cégnél, otthon meg PC van és ne mondjam, hogy az első adandó alkalommal repül a PC... Pisti, http://gumi-gumik.com